Regisztráció
Név
Elérhetőségek
Munkatapasztalatok

Pozícióval kapcsolatos információk
Fájl feltöltés
{{file.name}} {{file.size}}
*
Legalább egy file feltöltése kötelező!
Jelszó megadása
Adatkezelési nyilatkozat
Válassza ki, hogy milyen formában engedélyezi adatainak kezelését és a nyilatkozat elolvasását követően véglegesítse a regisztrációját!
Az adatkezelési nyilatkozat elfogadása nélkül sajnos nem regisztrálhat adatbázisunkba!

Köszönjük, hogy jelentkezésével megtiszteli vállalatunkat! 

Tájékoztatjuk, hogy a kiválasztási folyamatban történő részvétel személyes adatai kezelése nélkül nem lehetséges. Kérjük az adatkezelési tájékoztatót (https://www.vamav.hu/dokumentumtar/adatvedelem) figyelmesen olvassa el!

 

Az ’Elfogadom’ gomb használatával elfogadja, hogy az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismerte.  

 

A  ’Megismertem a tájékoztatót és jelentkezem’’ gomb segítségével jelentkezik és hozzájárul ahhoz, hogy álláspályázatában szereplő személyes adatokat az adatkezelő VAMAV Kft. 1 évig – esetleges jövőbeli álláslehetőség céljából (is) – kezelje. 

Köszönjük, hogy jelentkezésével megtiszteli vállalatunkat! 

Tájékoztatjuk, hogy a kiválasztási folyamatban történő részvétel személyes adatai kezelése nélkül nem lehetséges. Kérjük az adatkezelési tájékoztatót (https://www.vamav.hu/content/Adatvdelem/_adatvedelmi-tajekoztato_2022_04_11.pdf) figyelmesen olvassa el!

 

Az ’Elfogadom’ gomb használatával elfogadja, hogy az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismerte és hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezéssel összefüggő személyes adatait az Adatkezelő VAMAV Kft. kizárólag a meghirdetett állás lezárásáig kezelje. 

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen nyilatkozattal újabb állásra történő pályázás esetén Önnek ismételten regisztrálni/jelentkezni szükséges a karrieroldalunkon.